1η Μονάδα

Βίκτωρος Ουγκώ 12, Αθήνα

2η Μονάδα

Αναβρυτής 5, Αθήνα

3η Μονάδα

Δημητρακοπούλου 77, Κουκάκι, Αθήνα

Ώρες Επισκεπτηρίου

11:00-13:00 & 17:00-19:00

Ιατρικός Έλεγχος

Στον οίκο ευγηρίας μας προτεραιότητά μας είναι η καλή υγεία των ενοίκων μας. Γι’ αυτό ο καθημερινός ιατρικός έλεγχος, αλλά και η νοσηλευτική φροντίδα από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, είναι ένα από τα βασικά μας μελήματα. Φροντίζουμε ώστε η υγεία των φιλοξενούμενων να παρακολουθείται καθημερινά από τους γιατρούς των μονάδων, δίνοντας βάση στο να δημιουργηθεί και το κατάλληλο πλάνο θεραπείας για κάθε ξεχωριστό φιλοξενούμενο.

Ο καθημερινός ιατρικός έλεγχος είναι απαραίτητος σε ένα γηροκομείο

Η περίθαλψη σε γηροκομείο είναι συνεχόμενη και εκτεταμένη. Στον οίκο ευγηρίας μας προσφέρουμε πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση μιας ευρείας γκάμας παθήσεων. Προσφέρουμε, επίσης, κινησιοθεραπεία για όσους χρειάζονται φυσική αποκατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο, η υγεία των περιθαλπόμενων διατηρείται σταθερή, ενώ δύναται και να βελτιωθεί σε ορισμένες περιπτώσεις, μετά από ένα χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, αποσκοπούμε στο να είναι οι φιλοξενούμενοί μας χαρούμενοι και στο να μπορούν να εκφράζουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους. Εξάλλου, η καλή υγεία αφορά περισσότερα από τη σωματική ευεξία. Και πολύ συχνά ένα βασικό πρόβλημα των ηλικιωμένων είναι η μοναξιά και η μελαγχολία που αυτή συνεπάγεται. Ακριβώς για αυτόν το λόγο προσφέρουμε ψυχολογική υποστήριξη στους ηλικιωμένους, με τακτική παρακολούθηση από ψυχίατρο και ψυχολόγο.

Οι ψυχολόγοι μας:

  • Αξιολογούν τις γνωστικές ικανότητες των ηλικιωμένων με ψυχομετρικά εργαλεία
  • Συντονίζουν την κοινωνική ζωή στον οίκο ευγηρίας
  • Στηρίζουν ψυχολογικά τους ηλικιωμένους
  • Οργανώνουν δραστηριότητες για τη διατήρηση και τη βελτίωση του δυναμικού του ανθρώπου σε γνωστικό και συναισθηματικό επίπεδο
  • Συμβουλεύουν και στηρίζουν ψυχολογικά τους συγγενείς

Ο στόχος μας συνολικά είναι να μπορούν οι ηλικιωμένοι να ζουν άνετα και ευχάριστα. Να έχουν μια πλούσια ζωή, όπως ακριβώς θα την είχαν και στο δικό τους σπίτι.