1η Μονάδα

Βίκτωρος Ουγκώ 12, Αθήνα

2η Μονάδα

Αναβρυτής 5, Αθήνα

3η Μονάδα

Δημητρακοπούλου 77, Κουκάκι, Αθήνα

Ώρες Επισκεπτηρίου

11:00-13:00 & 17:00-19:00

Για εμάς

Ο Άγιος Στυλιανός είναι μια πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων η οποία δημιουργήθηκε για να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες των ηλικιωμένων.

Πρόκειται για έναν χώρο ζεστό, φιλόξενο και, πάνω από όλα, πρόκειται για ένα γηροκομείο στην Αθήνα που αποσκοπεί στο να νιώθουν οι ηλικιωμένοι σαν στο σπίτι τους. Είναι ένας οίκος ευγηρίας που ακολουθεί υψηλά στάνταρ φροντίδας, πάντα με σεβασμό προς τους ανθρώπους που εξυπηρετεί, δίνοντας βάση στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Τί να περιμένετε από τον οίκο ευγηρίας Άγιο Στυλιανό

Προσφέρουμε άριστη διαβίωση, ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα και διεπιστημονική γηριατρική πρόληψη. Παρέχουμε καθαρούς και όμορφους χώρους διαβίωσης, εστίασης και απασχόλησης, αλλά και ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια και χώρους, ενώ διοργανώνουμε, επίσης, εκδηλώσεις και δραστηριότητες για την κοινωνικοποίηση των φιλοξενούμενών μας.

Ένα από τα πρωταρχικά μελήματά μας είναι, φυσικά, η υγεία των ανθρώπων που μένουν μαζί μας. Για να τους προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα, παρέχουμε 24ωρη ιατρική περίθαλψη από παθολόγους και 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα, φυσικοθεραπεία και άσκηση, ειδική διατροφή, ιατρείο μνήμης και πρόγραμμα νοητικής ενδυνάμωσης. Ακόμη, προσφέρουμε προγράμματα υποστήριξης και ενημέρωσης των ασθενών, όπως και ανακουφιστική φροντίδα ανθρώπων με καρκίνο και ασθενών τελικού σταδίου. Αναλαμβάνουμε την φροντίδα ακόμη και για κλινήρεις με μηχανική υποστήριξη (τραχειοστομίες, γαστροστομίες, λεβάιν).

Φροντίζουμε να προσφέρουμε συνολική ψυχολογική υποστήριξη σε ηλικιωμένους που την χρειάζονται. Οι ψυχολόγοι των μονάδων μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να προσφέρουν βοήθεια τόσο τους ίδιους τους φιλοξενούμενους, όσο και τους συγγενείς τους. Γνωρίζουμε πόσο απαιτητική μπορεί να γίνει η μετάβαση ενός ηλικιωμένου από ένα οικείο περιβάλλον σε έναν οίκο ευγηρίας και θέλουμε να διευκολύνουμε αυτήν τη μετάβαση όσο περισσότερο μπορούμε.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως στη μονάδα μας μπορούν να απευθυνθούν άνθρωποι που έχουν υποστεί βαριά αγγειακά εγκεφαλικά, καρκινοπαθείς ή άνθρωποι που πάσχουν από ΧΑΠ (Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια – Λοιμώξεις Αναπνευστικού), από ορθοπαιδικά προβλήματα, αλλά και νευρολογικά νοσήματα (άνοια, Αλτσχάιμερ, πάρκινσον).

Οι μονάδες μας, πάντα υπό την επίβλεψη των γιατρών

Πέρα, λοιπόν, από ένα γηροκομείο στις καλύτερες τιμές, θα βρείτε έναν οίκο ευγηρίας ο οποίος μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα ακόμη και στους ανθρώπους που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Η σίτιση του γηροκομείου περιλαμβάνει ειδική διατροφή για τους φιλοξενούμενους που τη χρειάζονται, φροντίζουμε εσωτερικά για συνταγογράφηση φαρμάκων, ενώ αναλαμβάνουμε και την παροχή φαρμακευτικού υλικού, ώστε να μην ταλαιπωρούνται ούτε οι φιλοξενούμενοί μας, αλλά ούτε και οι συγγενείς τους.

Φυσικά, φροντίζουμε συνολικά για τις ιατρικές ανάγκες των ηλικιωμένων και στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνεται και το πλύσιμο του ιματισμού τους, χωρίς κάποια επιλέον χρέωση. Πέρα από τα άνετα έπιπλα και το ζεστό, καλαίσθητο περιβάλλον, προσφέρουμε και τον υπόλοιπο ιματισμό που χρειάζονται οι φιλοξενούμενοι. Δηλαδή, κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες, παπλώματα κ.τ.λ.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας βρίσκεται σε ετοιμότητα ώστε να προσφέρει στους φιλοξενούμενους τη φροντίδα που χρειάζονται. Είμαστε, όμως, ένας οίκος ευγηρίας ο οποίος δίνει τεράστια βάση και στην κοινωνικοποίηση, την ενημέρωση, αλλά και τη διασκέδαση των φιλοξενούμενών του.

Ξέρουμε ότι πολύ συχνά οι ηλικιωμένοι νιώθουν έντονη μοναξιά και αυτό μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στην κατάθλιψη. Αυτό το συναίσθημα δύναται να ενταθεί όσο βρίσκονται μακριά από την οικογένειά τους, αλλά αυτό ακριβώς θέλουμε και εμείς να αποφύγουμε.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οργανώνουμε συχνά εκδηλώσεις και ενημερωτικές ομιλίες με ποικίλο περιεχόμενο. Θέλουμε οι άνθρωποι που φιλοξενούμε να είναι ευτυχισμένοι και να περνούν όμορφα, ως μέρος μιας κοινότητας που στοχεύει στην αλληλοϋποστήριξη και στη συχνή κοινωνικοποίηση.

Ο οίκος ευγηρίας μας διαθέτει αρκετές μονάδες προκειμένου να φέρουμε τις υπηρεσίες μας όσο πιο κοντά σας γίνεται. Ανάμεσά τους είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε την ιδανική για τα αγαπημένους σας. Όλες μας οι μονάδες είναι πλήρως εξοπλισμένες και κατάλληλα διαμορφωμένες, ώστε να διασφαλιστεί η άνετη, ασφαλής και ευχάριστη διαβίωση των ενοίκων μας.

Η μονάδα Αγ. Στυλιανός στο Μεταξουργείο

Αν θέλετε να βρείτε ένα πρότυπο γηροκομείο στην Αθήνα, η μονάδα μας στο Μεταξουργείο είναι η λύση. Οι εγκαταστάσεις μας εκεί εκτείνονται σε 1800 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτουν μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια, με ορθοπεδικά και ξύλινα κρεβάτια, αλλά και άνετους χώρους, προσβάσιμους από ΑΜΕΑ. Παρέχονται επίσης ασθενοφόρο τηλεόραση, τηλέφωνο και internet, ενώ προσφέρεται και πάρκινγκ για τους επισκέπτες.

Η μονάδα Αγ. Στυλιανός στο Κουκάκι

Ο οίκος ευγηρίας μας διατηρεί τα υψηλά στάνταρ των παροχών του και στις υπόλοιπες μονάδες του. Έτσι, και στη μονάδα μας στο Κουκάκι θα βρείτε από μονόκλινα έως και τετράκλινα δωμάτια, για να επιλέξετε αυτό που εξυπηρετεί τους αγαπημένους σας καλύτερα. Προσφέρονται ορθοπεδικά και ξύλινα κρεβάτια, τηλέφωνο και τηλεόραση, όπως και internet. Οι όμορφοι χώροι της υποδοχής κ.ά. εκτείνονται σε 1000τμ και είναι πάντα προσβάσιμοι από ΑΜΕΑ. Στις παροχές συμπεριλαμβάνεται και το ασθενοφόρο.

Η μονάδα Αγ. Στυλιανός στον Άγιο Ελευθέριο

Η μονάδα των 2500 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται συγκεκριμένα στον Αγ.Ελευθέριο στα Άνω Πατήσια. Όπως όλες μας οι μονάδες, φροντίσαμε να είναι προσβάσιμη από ΑΜΕΑ και να παρέχει ασθενοφόρο. Τα δωμάτια που προσφέρει είναι από μονόκλινα έως τετράκλινα. Ο εξοπλισμός της μονάδας συμπεριλαμβάνει ορθοπεδικά και ξύλινα κρεβάτια, τηλεόραση και τηλέφωνο. Οι χώροι της είναι καλαίσθητοι και άνετοι, ενώ παρέχεται και internet.

Αν αναζητάτε γηροκομείο στις καλύτερες τιμές, βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

Ξέρουμε πως θέλετε το καλύτερο για τους αγαπημένους σας. Και είμαστε εδώ για να σας διαβεβαιώσουμε πως θα το έχουν.

Το Γηροκομείο Άγιος Στυλιανός είναι μια πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ), που δημιουργήθηκε με στοργή και αγάπη για την κάλυψη των αναγκών της τρίτης ηλικίας.

ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Άριστη διαβίωση, προσεγμένη διατροφή, νοσηλεία και κυρίως, φροντίδα και ζεστασιά για τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη διεπιστημονική γηριατρική πρόληψη, εκτίμηση και αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας.

ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κύριο μέλημά μας η καθαριότητα των χώρων μας αλλά και η επιμελής φροντίδα των περιθαλπόμενων σε θέματα προσωπικής υγιεινής.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Φροντίζουμε άτομα αυτοεξυπηρετούμενα ή μη, καθώς και άτομα με χρόνια νοσήματα που χρειάζονται 24ωρη επίβλεψη.

Σχόλια για τον Άγιο Στυλιανό