1η Μονάδα

Βίκτωρος Ουγκώ 12, Αθήνα

2η Μονάδα

Αναβρυτής 5, Αθήνα

3η Μονάδα

Δημητρακοπούλου 77, Κουκάκι, Αθήνα

Ώρες Επισκεπτηρίου

11:00-13:00 & 17:00-19:00

Διατροφή

Στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Άγιος Στυλιανός, η φροντίδα για την ευημερία των φιλοξενούμενών μας είναι θεμελειώδης. Σημαντικό κομμάτι αυτής της ευημερίας είναι, φυσικά, η διατροφή. Η διατροφή σε ένα γηροκομείο πρέπει να ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες και συνήθειες κάθε φιλοξενούμενου. Εμείς, λοιπόν, στον οίκο ευγηρίας μας, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των ενοίκων μας, έχουμε φροντίσει να τους προσφέρουμε τρία πλήρη και υγιεινά γεύματα.

Διατροφή στο γηροκομείο με ασφάλεια και απόλαυση

Η σίτιση του γηροκομείου περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Δίνουμε βάση στην ποιότητα των υλικών, επιλέγοντας αυθεντικές, ντόπιες πρώτες ύλες, αλλά και στο να είναι τα γεύματα φρέσκα και απολαυστικά – πάντα σύμφωνα με τις ιατρικές οδηγίες του κάθε ενοίκου.

Την διατροφή και το διαιτολόγιο των φιλοξενούμενων στον οίκο ευγηρίας μας, έχει αναλάβει η πιστοποιημένη μονάδα τροφοδοσίας catering, Attika Catering, που ελέγχεται τακτικά και, φυσικά, πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές του ΕΦΕΤ, ενώ διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000. Προσφέρεται, επίσης, ειδικό διαιτολόγιο για τους ανθρώπους που έχουν συγκεκριμένο ιατρικό ιστορικό (π.χ. για διαβητικούς, ελκοπαθείς κ.ά.). Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η Attika Catering πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο Principal. Αυτό διασφαλίζει ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρούνται οι διαδικασίες υγιεινής, ώστε τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι πελάτες να προστατεύονται από τον Covid-19.

Καλύπτουμε διακομιδές εντός της Αττικής, μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Δηλαδή, σε περιπτώσεις που η μεταφορά του ηλικιωμένου δεν θα μπορούσε να γίνει με ιδιωτικό όχημα, εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει να έχει υπάρξει επικοινωνία προηγουμένως, ώστε να μπορέσει να γίνει σωστός προγραμματισμός, μέσω της εταιρείας ιδιωτικών ασθενοφόρων με την οποία συνεργαζόμαστε.

Παράλληλα, αποσκοπούμε στο να είναι οι φιλοξενούμενοί μας χαρούμενοι και στο να μπορούν να εκφράζουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους. Εξάλλου, η καλή υγεία αφορά περισσότερα από τη σωματική ευεξία. Και πολύ συχνά ένα βασικό πρόβλημα των ηλικιωμένων είναι η μοναξιά και η μελαγχολία που αυτή συνεπάγεται. Ακριβώς για αυτόν το λόγο προσφέρουμε ψυχολογική υποστήριξη στους ηλικιωμένους, με τακτική παρακολούθηση από ψυχίατρο και ψυχολόγο.

Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους στη φωτεινή τραπεζαρία ή στα δωμάτιά τους, με τη δυνατότητα να βρεθεί εναλλακτική λύση, αν δεν είναι ικανοποιημένοι. Το προσωπικό είναι πάνα στη διάθεσή τους, αν χρειάζονται βοήθεια κατά τη διάρκεια του γεύματος. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε η διαμονή στο γηροκομείο μας να είναι άνετη και να καλύπτει κάθε τους ανάγκη.