1η Μονάδα

Αναβρυτής 5, Αθήνα

2η Μονάδα

Δημητρακοπούλου 77, Κουκάκι, Αθήνα

3η Μονάδα

Βίκτωρος Ουγκώ 12, Αθήνα

Ώρες Επισκεπτηρίου

11:00-13:00 & 17:00-19:00

24ωρη νοσηλευτική φροντίδα

Στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων Άγιος Στυλιανός το πιστοποιημένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι ο πυρήνας της οικογένειάς μας. Εξασφαλίζεται η 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα των ηλικιωμένων η οποία και αποτελεί το στήριγμά τους. Οι νοσηλευτές μας είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφονται οι οικείοι σας καθημερινά. Είναι εκείνοι που τους βοηθούν με όλες τις καθημερινές τους ανάγκες, ενώ είναι πάντα σε ετοιμότητα για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό.

H νοσηλευτική φροντίδα ηλικιωμένων είναι 24ωρη δέσμευση

Ο οίκος ευγηρίας μας έχει υψηλές απαιτήσεις από το νοσηλευτικό προσωπικό του. Η ασφάλεια και η άνετη διαβίωση των φιλοξενούμενών μας είναι κύρια μελήματά μας και τα αυστηρά κριτήρια επιλογής των νοσηλευτών μας διασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα επαγγελματισμού και απόδοσης.
Το προσωπικό μας είναι ικανό να ανταπεξέλθει σε επείγουσες καταστάσεις. Φροντίζει τους φιλοξενούμενους με ευαισθησία, φιλική διάθεση, κατανόηση, στοργή και σεβασμό. Γνωρίζει πώς να διαχειριστεί τις ιδιαίτερες δυσκολίες και τις παθήσεις που αντιμετωπίζει ο εκάστοτε ηλικιωμένος, εργάζεται ακούραστα και βρίσκεται πάντα σε διαρκή εγρήγορση για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή βοήθεια.

Η νοσηλευτική φροντίδα ηλικιωμένων είναι απαιτητική εργασία. Αλλά ξέρουμε ότι το προσωπικό μας μπορεί να ανταπεξέλθει άριστα στις απαιτήσεις, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των αγαπημένων σας ανθρώπων. Γιατί αυτό που μας καθιστά πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων είναι η μέριμνα που αφιερώνουμε στην επιλογή του σωστού προσωπικού, αλλά και η προσοχή που δίνουμε στην άριστη διαβίωση των ηλικιωμένων. Μέσα σε όλες μας τις υπηρεσίες συγκαταλέγεται, μεταξύ άλλων, και η φυσικοθεραπεία, η ψυχολογική υποστήριξη των ηλικιωμένων, η συνταγογράφηση φαρμάκων, αλλά και η παροχή φαρμακευτικού υλικού. Τέλος, ως έξτρα υπηρεσία, παρέχεται και η μεταφορά με ασθενοφόρο.