1η Μονάδα

Βίκτωρος Ουγκώ 12, Αθήνα

2η Μονάδα

Αναβρυτής 5, Αθήνα

3η Μονάδα

Δημητρακοπούλου 77, Κουκάκι, Αθήνα

Ώρες Επισκεπτηρίου

11:00-13:00 & 17:00-19:00

Ασθενοφόρο

Πέρα από τις βασικές υπηρεσίες που απολαμβάνουν όλοι οι φιλοξενούμενοί μας, ο οίκος ευγηρίας μας προσφέρει και πρόσθετες υπηρεσίες τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν. Μία από αυτές είναι η μεταφορά με ασθενοφόρο.

Σε αρκετές περιπτώσεις, η μεταφορά ενός ηλικιωμένου προς το νοσοκομείο πρέπει να γίνει αναγκαστικά με το ασθενοφόρο. Είτε επειδή πρέπει να γίνει εσπευσμένα, είτε επειδή απλώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτή η μεταφορά με κάποιο ιδιωτικό όχημα.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν υπάρχει ένα ιδιωτικό όχημα στο οποίο θα μπορούσε να μεταφερθεί ο ηλικιωμένος, είναι σημαντικό να υπάρχει και η επιλογή του ασθενοφόρου για τις έκτακτες περιπτώσεις.

Ο καθημερινός ιατρικός έλεγχος είναι απαραίτητος σε ένα γηροκομείο

Επειδή θέλουμε το καλύτερο για τους φιλοξενούμενούς μας και επειδή η ασφάλειά τους είναι η προτεραιότητά μας, έχουμε φροντίσει να εξοπλιστούμε σωστά. Ο οίκος ευγηρίας Άγιος Στυλιανός, προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς με ασθενοφόρο από το σπίτι ή από το νοσοκομείο.

Καλύπτουμε διακομιδές εντός της Αττικής, μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Δηλαδή, σε περιπτώσεις που η μεταφορά του ηλικιωμένου δεν θα μπορούσε να γίνει με ιδιωτικό όχημα, εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει να έχει υπάρξει επικοινωνία προηγουμένως, ώστε να μπορέσει να γίνει σωστός προγραμματισμός, μέσω της εταιρείας ιδιωτικών ασθενοφόρων με την οποία συνεργαζόμαστε.

Παράλληλα, αποσκοπούμε στο να είναι οι φιλοξενούμενοί μας χαρούμενοι και στο να μπορούν να εκφράζουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους. Εξάλλου, η καλή υγεία αφορά περισσότερα από τη σωματική ευεξία. Και πολύ συχνά ένα βασικό πρόβλημα των ηλικιωμένων είναι η μοναξιά και η μελαγχολία που αυτή συνεπάγεται. Ακριβώς για αυτόν το λόγο προσφέρουμε ψυχολογική υποστήριξη στους ηλικιωμένους, με τακτική παρακολούθηση από ψυχίατρο και ψυχολόγο.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να είστε σίγουροι για το εξής: Η σωστή και υπεύθυνη περίθαλψη στο γηροκομείο μας είναι προτεραιότητα για εμάς. Καλύπτουμε τις ιατρικές ανάγκες των φιλοξενούμενών μας, προσφέρουμε φυσικοθεραπεία στους ηλικιωμένους και, φυσικά, 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα. Είμαστε πάντα έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και φροντίζουμε να καλύπτουμε κάθε τους ανάγκη.