1η Μονάδα

Βίκτωρος Ουγκώ 12, Αθήνα

2η Μονάδα

Αναβρυτής 5, Αθήνα

3η Μονάδα

Δημητρακοπούλου 77, Κουκάκι, Αθήνα

Ώρες Επισκεπτηρίου

11:00-13:00 & 17:00-19:00

Δια βίου μάθηση στην Ευρώπη

13 Μαρτίου, 2019

Δια βίου μάθηση στην Ευρώπη

Αν αναζητάτε το κατάλληλο γηροκομείο στην Αθήνα, ο ΄΄ Άγιος Στυλιανός΄΄ προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, ενώ θεωρεί εξίσου σημαντική την βελτίωση τόσο των παροχών, όσο και την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας, που απαρτίζουν τη διεπιστημονική ομάδα. Θεωρούμε ότι η δια βίου μάθηση του προσωπικού μας, δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη και προτεραιότητα.

Η ενεργή συμμετοχή της διεπιστημονικής μας ομάδας, στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Eurocom, του Erasmus+, επισφραγίζει την προσπάθειά μας για συνεχή αυτοβελτίωση, υπό την αιγίδα της ΣΒΙΕ – IST. Οι συμμετέχοντές μας, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ξεχωριστές γνώσεις και δεξιότητες, αλλά και να ανταλλάξουν εμπειρίες ή απόψεις με άλλους Ευρωπαίους συναδέλφους τους, αφού τοποθετούνται σε επιλεγμένους τοπικούς φορείς, σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Δανία και η Ολλανδία.

Πρόσφατα μάλιστα, επισκέφθηκαν τη Μονάδα μας, 6 φοιτητές Erasmus από το τμήμα φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Zagreb της Κροατίας, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στους χώρους της Μονάδας. Εντέλει πρόκειται για ένα άριστα οργανωμένο πρόγραμμα που μόνο θετικές εντυπώσεις αφήνει στους συμμετέχοντες, ενώ όλοι εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχιστεί το πρόγραμμα και τα επόμενα χρόνια.

Iωάννης Παναγιωτόπουλος PT, BSc, OEP Leader
Φυσικοθεραπευτής – Συγγραφέας, Μ.Φ.Η. Άγιος Στυλιανός

Ζωή Αλεξούλη, ψυχολόγος, ΜΦΗ Άγιος Στυλιανός