1η Μονάδα

Βίκτωρος Ουγκώ 12, Αθήνα

2η Μονάδα

Αναβρυτής 5, Αθήνα

3η Μονάδα

Δημητρακοπούλου 77, Κουκάκι, Αθήνα

Ώρες Επισκεπτηρίου

11:00-13:00 & 17:00-19:00

Διαμονή

Η διαμονή στο γηροκομείο είναι μια εντελώς καινούργια και ιδιαίτερη συνθήκη για τους ηλικιωμένους. Και ο οίκος ευγηρίας Άγιος Στυλιανός αποσκοπεί στο να κάνει αυτήν τη μετάβαση όσο πιο ομαλή και ευχάριστη γίνεται. Παρέχουμε ένα περιβάλλον το οποίο οι φιλοξενούμενοί μας να μπορούν να απολαύσουν σαν να είναι το δικό τους σπίτι.

Πώς κάνουμε την διαμονή στο γηροκομείο πιο οικεία

Προκειμένου να καταστήσουμε τη διαμονή στο γηροκομείο μας όσο πιο άνετη και ευχάριστη μπορούμε, έχουμε διαμορφώσει τους χώρους μας ειδικά ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των φιλοξενούμενών μας. Σε όλες μας τις μονάδες προσφέρουμε χώρους καλαίσθητους, σύγχρονους, πλήρως εξοπλισμένους, αλλά και προσβάσιμους από ΑΜΕΑ. Κάθε μία από τις μονάδες μας διαθέτει από μονόκλινα μέχρι τετράκλινα δωμάτια, εξοπλισμένα με ορθοπεδικά και ξύλινα κρεβάτια. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Η εξατομικευμένη φροντίδα καθενός από τους φιλοξενούμενούς μας, σε έναν λειτουργικό και ζεστό χώρο, είναι, εξάλλου, και δικό μας βασικό μέλημα.

Ο οίκος ευγηρίας μας παρέχει σε κάθε μονάδα τηλεόραση, τηλέφωνο και internet στους ενοίκους. Το πλύσιμο των ρούχων τους, τα πλήρη και υγιεινά γεύματα (αλλά και η ειδική διατροφή για όσους τη χρειάζονται) που συμπεριλαμβάνονται στη σίτιση του γηροκομείου, η καθημερινή φροντίδα, αλλά και οι εκδηλώσεις που οργανώνονται για την κοινωνικοποίησή τους, είναι όλα κομμάτια που συμβάλλουν στην εξασφάλιση μίας καλής διαμονής τους σε όλες μας τις μονάδες.