1η Μονάδα

Βίκτωρος Ουγκώ 12, Αθήνα

2η Μονάδα

Αναβρυτής 5, Αθήνα

3η Μονάδα

Δημητρακοπούλου 77, Κουκάκι, Αθήνα

Ώρες Επισκεπτηρίου

11:00-13:00 & 17:00-19:00

Παροχή φαρμακευτικού υλικού

Η ιατρική φροντίδα, και γενικότερα η παρακολούθηση της υγείας των ηλικιωμένων, πρέπει να γίνεται οργανωμένα στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Ο οίκος ευγηρίας μας φροντίζει ακριβώς για αυτό, ακολουθώντας πάντα υψηλά στάνταρ για την περίθαλψη και την παρακολούθηση της υγείας των ανθρώπων που φιλοξενεί. Η παροχή φαρμακευτικού υλικού, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ηλικιωμένου, είναι εξίσου σημαντική και γίνεται παράλληλα με τις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχουμε.

Όσοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν χρόνια ή άλλα ειδικά προβλήματα υγείας, και γενικότερα οι ηλικιωμένοι, χρήζουν τακτικής παρακολούθησης. Αυτό συμβαίνει επειδή η κατάσταση της υγείας τους δεν παραμένει σταθερή συνήθως. Τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και εμείς, στον οίκο ευγηρίας μας, το γνωρίζουμε αυτό πολύ καλά.

Δεν θα σας απασχολήσει ξανά η παροχή φαρμακευτικού υλικού

Παράλληλα, όμως, επιθυμούμε να διευκολύνουμε τόσο τους ηλικιωμένους, όσο και τους συγγενείς τους. Γι’ αυτό και, εκτός του ότι παρακολουθούμε τη φαρμακευτική αγωγή και συντονίζουμε το πλάνο θεραπείας του εκάστοτε φιλοξενούμενου, φροντίζουμε για την παροχή του φαρμακευτικού υλικού που είναι απαραίτητο.

Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχήσει ούτε ο ίδιος ο ηλικιωμένος, αλλά ούτε και η οικογένειά του σχετικά με το τι θα έπρεπε να προμηθευτεί, κάθε πότε κ.ο.κ. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο φροντίζουμε, επίσης, τη συνταγογράφηση των φαρμάκων των φιλοξενούμενών μας, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο τη διαβίωσή τους στην κάθε μονάδα μας.

Αντί ο κάθε ηλικιωμένος να αγχώνεται σχετικά με τα φάρμακα και τις θεραπείες του, μπορεί να απολαύσει τη διαμονή του στον Άγιο Στυλιανό και να μας εμπιστευθεί να ρυθμίσουμε όλα τα υπόλοιπα σωστά και με υπευθυνότητα.