1η Μονάδα

Αναβρυτής 5, Αθήνα

2η Μονάδα

Δημητρακοπούλου 77, Κουκάκι, Αθήνα

3η Μονάδα

Βίκτωρος Ουγκώ 12, Αθήνα

Ώρες Επισκεπτηρίου

11:00-13:00 & 17:00-19:00

Συνταγογράφηση

Η υγεία και η ευεξία των φιλοξενούμενών μας είναι στο επίκεντρο των προσπαθειών μας στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Άγιος Στυλιανός. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο αναλαμβάνουμε, μεταξύ άλλων, και τη συνταγογράφηση φαρμάκων των ηλικιωμένων που φροντίζουμε, όπως και την παροχή του φαρμακευτικού υλικού που μπορεί να χρειάζονται.

Προσφέρουμε καθημερινή, ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα και γηριατρική πρόληψη, ενώ αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα τα όποια προβλήματα υγείας προκύψουν με την πάροδο του χρόνου. Κάθε ηλικιωμένος έχει, φυσικά, τον δικό του ιατρικό φάκελο, ο οποίος ενημερώνεται τακτικά, ενώ το εκπαιδευμένο και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό μας επαγρυπνά για την παρακολούθηση και τη σωστή φροντίδα των φιλοξενούμενων του οίκο ευγηρίας μας.

Η συνταγογράφηση φαρμάκων είναι μία αναγκαιότητα καθημερινή

Οι παροχές μας, όμως, δεν θα ήταν ολοκληρωμένες χωρίς τη δυνατότητα να προσφέρουμε τη συνταγογράφηση φαρμάκων των φιλοξενούμενων της μονάδας μας. Αντικειμενικά, το να υπάρχει μια ολοκληρωμένη λύση σε ό,τι αφορά τα ζητήματα περίθαλψης των ηλικιωμένων είναι πολύ πιο εξυπηρετικό από το να πρέπει να ταλαιπωρούνται είτε οι ίδιοι είτε οι συγγενείς τους. Χάρη στις υπηρεσίες μας, δεν χρειάζεται να προσπαθούν να βρουν τους εκάστοτε γιατρούς για να παραλάβουν τις συνταγές που χρειάζονται. Φροντίζουμε εμείς να οργανώνουμε τα πάντα, προκειμένου να τους διευκολύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Αναπόσπαστο μέρος των υπηρεσιών μας είναι και ο 24ωρος ιατρικός έλεγχος, αλλά και η νοσηλευτική φροντίδα των ηλικιωμένων. Το προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα τους και σε ετοιμότητα, ώστε να εξασφαλιστεί η καλή υγεία τους.

Συνολικά, το να υπάρχει οργάνωση σε ό,τι αφορά τα ιατρικά ζητήματα είναι πολύ σημαντικό. Και στον οίκο ευγηρίας μας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να την παρέχουμε.