1η Μονάδα

Βίκτωρος Ουγκώ 12, Αθήνα

2η Μονάδα

Αναβρυτής 5, Αθήνα

3η Μονάδα

Δημητρακοπούλου 77, Κουκάκι, Αθήνα

Ώρες Επισκεπτηρίου

11:00-13:00 & 17:00-19:00

Πλύσιμο Ιματισμού

Στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Άγιος Στυλιανός αυτό που θέλουμε περισσότερο από κάθε άλλο είναι οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούμε να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Και η άνεση είναι κομβικό κομμάτι σε ένα οικείο περιβάλλον. Το πλύσιμο των ρούχων στο γηροκομείο συμβάλλει σημαντικά σε αυτήν την άνεση.

Το πλύσιμο των ρούχων στο γηροκομείο σας εξοικονομεί χρόνο και χρήματα

Το να έχει κανείς όλα τα καθαρά ρούχα που χρειάζεται είναι πολύ σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς του, ενώ η άνετη διαβίωση μπορεί να μετατρέψει ακόμη και έναν χώρο που δεν είναι τόσο οικείος σε ένα περιβάλλον το οποίο θυμίζει το σπίτι. Γι’ αυτό και το πλύσιμο των ρούχων σε ένα γηροκομείο είναι πιο σημαντικό από αυτό που μπορεί να φαίνεται και αυτό ακριβώς προσφέρουμε.

Θέλουμε οι φιλοξενούμενοί μας να νιώθουν όμορφα και η διαμονή στο γηροκομείο να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη. Γι’ αυτό από τους καθαρούς και εύκολα προσβάσιμους χώρους, τα απολαυστικά γεύματα που συμπεριλαμβάνονται στη σίτιση του γηροκομείου, μέχρι και τα άνετα έπιπλα, ο οίκος ευγηρίας μας στοχεύει στο να παρέχει το καλυτερο για τους οικείους σας.

Μέρος των υπηρεσιών μας είναι το ότι αναλαμβάνουμε το πλύσιμο των ρούχων του κάθε φιλοξενούμενου, χωρίς έξτρα χρεώσεις. Παράλληλα, παρέχουμε όλον τον ιματισμό που θα χρειαστεί όσο θα βρίσκεται στη μονάδα μας. Δηλαδή, σεντόνια, πετσέτες, μαξιλάρια, κουβέρτες και παπλώματα.

Έτσι, στοχεύουμε στο να αφαιρέσουμε άλλο ένα άγχος από το μυαλό των ηλικιωμένων, διευκολύνοντας, πάντα, και τους ανθρώπους που τους αγαπούν προσφέροντας την υψηλή ποιότητα φροντίδας που διασφαλίζουμε γι’ αυτούς.